🎁 ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΚΆΤΩ ΤΟΥ ΚΌΣΤΟΥΣ 2X1

🚛 δωρεάν σε όλη τη διαδρομή μέχρι το σπίτι

Αξιολογείται 4.95/5
4.8/5

ΤΗΝ ΚΟΝΣΌΛΑ ΕΠΌΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΆΣ ΜΕ ΠΆΝΩ ΑΠΌ 400 ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΣΕ ΥΨΗΛΉ ΕΥΚΡΊΝΕΙΑ

Super Mario, Gta, call of duty, zelda, sonic, need for speed

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 7 ΚΟΜΜΆΤΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΆ

2X1 ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Όσο διαρκούν τα αποθέματα
99
49
90
 • 2 κονσόλες
 • 2 τζόιστικς
 • Καλώδια Hdmi για σύνδεση τηλεόρασης
 • Φορτιστής μπαταρίας
 • Πάνω από 400 παιχνίδια
 • Οδηγίες
 • Εγγύηση 2 ετών
προώθηση

ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΠΡΟΪΌΝ

ΕΓΓΎΗΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΊΗΣΗΣ

24ΩΡΗ ΒΟΉΘΕΙΑ

ΠΛΗΡΩΜΉ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΆΔΟΣΗ

Προσοχή! η προσφορά 2X1 για 39€ με πληρωμή κατά την παράδοση περιορίζεται στα τελευταία τεμάχια σε απόθεμα.

ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΚΑΙ ΑΜΊΜΗΤΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 400 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Παίξτε πάνω από 400 προεγκατεστημένα παιχνίδια, όπως Call of Duty, Crash Bandicot, Need for Speed, SuperMario, GTA και πολλούς άλλους τίτλους χωρίς demo, όλα διαθέσιμα σε μία κονσόλα.

Μπορείτε να προκαλέσετε τους φίλους και την οικογένειά σας σε εκατοντάδες παιχνίδια χάρη σε 2 κονσόλες και 2 καλώδια για να τις συνδέσετε σε τηλεοράσεις, υπολογιστές ή βιντεοπροβολείς, πάντα σε πολύ υψηλή ποιότητα ή να παίξετε μεμονωμένα.

Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα δεδομένα του παιχνιδιού σας χάρη στην ήδη ενσωματωμένη μνήμη

ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΛΙΘΊΟΥ ΜΕΓΆΛΗΣ ΔΙΆΡΚΕΙΑΣ ΖΩΉΣ

Η κονσόλα είναι εξοπλισμένη με μπαταρία 3500 mAh με γρήγορη φόρτιση 1 ώρας, προσφέροντας χρόνο αναπαραγωγής περίπου 10 συνεχόμενων ωρών. Υποστηρίζει HDMI, Bluetooth και Wi-Fi για να επιτρέπει τη μετάδοση του παιχνιδιού σε οποιαδήποτε συσκευή, όπως τηλεόραση, οθόνη κ.λπ.

ΣΥΝΔΈΣΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΊΞΤΕ ΜΑΖΊ

Μπορείτε να παίξετε απευθείας από την οθόνη του game boy ή να το συνδέσετε απευθείας στην τηλεόραση με το παρεχόμενο καλώδιο και σε δευτερόλεπτα θα είστε έτοιμοι να βυθιστείτε στα εκατοντάδες βιντεοπαιχνίδια που είναι ήδη εγκατεστημένα στο εσωτερικό του.

οι πελάτες μας δεν μπορούν να κάνουν λάθος

Αξιολογείται 4.95/5
5/5

+10456 Σχόλια

⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐
⭐⭐

Απερίγραπτη ευτυχία και ικανοποίηση παίζοντας το αγαπημένο μου παιχνίδι! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους τους λάτρεις των παιχνιδιών

Ἀλέξανδρος Ἀ.

Το γεγονός ότι υπάρχει ένα joypad εκτός από την κονσόλα είναι εξαιρετικό, επειδή σας επιτρέπει να παίζετε με όποιον θέλετε στην τηλεόραση. Ακριβώς όπως τον παλιό καιρό. Λειτουργεί τέλεια και είναι μια μοναδική συγκίνηση για όλους χωρίς αμφιβολία

Δαμιανός Χ.

Έψαχνα για ένα δώρο για τα μικρά μου. Βλέποντας τη διαφήμιση αυτής της κονσόλας στο διαδίκτυο, ήθελα να παραγγείλω μία. Το προϊόν είναι τέλειο, οι αγαπημένοι μου παίζουν πάντα με αυτό αφού τελειώσουν τα μαθήματά τους για το σχολείο! Σας ευχαριστώ πολύ για αυτή την καταπληκτική προσφορά!

Βαρβάρα Δ.

Παραγγείλετε αφήνοντας τα στοιχεία σας παρακάτω

24ωρη βοήθεια

Αποστολή σε 24/48 ώρες

Πληρωμή σε μετρητά στον ταχυμεταφορέα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ

Λόγω της μεγάλης ζήτησης, το προϊόν πρόκειται να εξαντληθεί, σας συνιστούμε να παραγγείλετε το συντομότερο δυνατό!

προσφορά περιορισμένου χρόνου

ΣΉΜΕΡΑ ΜΌΝΟ 2X1 49 ΕΥΡΏ

Θα σας καλέσουμε εμείς

💶 Μετρητά κατά την παράδοση

Αποκλείστε την προσφορά τώρα και θα σας καλέσουμε εμείς


  COMPILA IL MODULO  ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

  Απλώς συμπληρώστε τη φόρμα με το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνσή σας και η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών θα σας καλέσει για να διευκρινίσει τυχόν αμφιβολίες και να επιβεβαιώσει τις λεπτομέρειες αποστολής.

  Ναι, για την ευκολία και την ασφάλειά σας προσφέρουμε πληρωμή κατά την παράδοση, μπορείτε να πληρώσετε τον κούριερ απευθείας όταν φτάσει στο σπίτι σας!

  Απλά συμπληρώστε τη φόρμα και ένας υπάλληλος θα σας καλέσει πίσω για να σας δώσει όλες τις πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το προϊόν και την προσφορά.

  Απολύτως, οι ιστότοποί μας αναφέρουν τον τρόπο χειρισμού των προσωπικών δεδομένων και εγγυώνται ότι θα αποσταλούν με απόλυτη ασφάλεια στους χειριστές μας, οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι για την αποστολή του προϊόντος.

  ©  Copyright 2022. – IT15711145923 – All Rights Reserved

  This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.