🎁 Plata la livrare

🚛 LIBER TOT DRUMUL SPRE CASĂ

Evaluat 4.95/5
4.8/5

CONSOLA DE ULTIMĂ GENERAȚIE CU PESTE 400 DE JOCURI DE ÎNALTĂ DEFINIȚIE

Super Mario, Gta, call of duty, zelda, sonic, need for speed

DISPONIBILITATE
ULTIMELE 7 PIESE ÎN OFERTĂ

OFERTĂ

În timp ce stocurile durează
L399
L 199,00
 • Console
 • joystick-uri
 • Cabluri Hdmi pentru conectarea televizorului
 • Încărcător de baterii
 • Peste 400 de jocuri
 • Instrucțiuni
 • Garanție de 2 ani
PROMOȚIE

GARANȚIILE NOASTRE

PRODUS CERTIFICAT

GARANȚIE DE SATISFACȚIE

ASISTENȚĂ 24 DE ORE DIN 24

PLATA LA LIVRARE

Atenție! oferta de 199.00 LEI cu plata la livrare este limitată la ultimele bucăți din stoc

UNIC ȘI INIMITABIL

PESTE 400 DE JOCURI

Joacă peste 400 de jocuri preinstalate, cum ar fi Call of Duty, Crash Bandicot, Need for Speed, SuperMario, GTA și multe alte titluri fără demo-uri, toate disponibile pe o singură consolă

Îți poți provoca prietenii și familia în sute de jocuri datorită celor 2 console și 2 cabluri pentru a le conecta la televizoare, PC-uri sau proiectoare, întotdeauna la o calitate foarte bună sau poți juca individual.

În plus, vă puteți salva datele de joc datorită memoriei deja incluse.

BATERIE CU LITIU DE LUNGĂ DURATĂ

Consola este echipată cu o baterie de 3500 mAh cu încărcare rapidă de 1 oră, oferind un timp de redare de aproximativ 10 ore consecutive. Aceasta suportă HDMI, Bluetooth și Wi-Fi pentru a permite transmiterea jocului pe orice dispozitiv, cum ar fi un televizor, un monitor etc.

CONECTAȚI-L LA TELEVIZOR ȘI JUCAȚI ÎMPREUNĂ

Te poți juca direct de pe ecranul game boy-ului sau îl poți conecta direct la televizor cu ajutorul cablului furnizat și în câteva secunde vei fi gata să te scufunzi în sutele de jocuri video deja instalate în interior.

Clienții noștri nu se pot înșela

Evaluat 4.95/5
5/5

+10456 Comentarii

⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐
⭐⭐

Fericire și satisfacție de nedescris în a juca jocul meu preferat! Îl recomand cu căldură tuturor pasionaților de jocuri

Iacob A.

Faptul că există un joypad pe lângă consolă este foarte bun pentru că îți permite să te joci cu cine vrei tu pe televizor. La fel ca în vremurile de odinioară. Funcționează perfect și este o emoție unică pentru toată lumea fără îndoială

Andreas L.

Căutam un cadou pentru cei mici. Văzând reclama la această consolă pe internet, am vrut să comand una. Produsul este perfect, iubiții mei se joacă mereu cu ea după ce își termină temele pentru școală! Vă mulțumesc foarte mult pentru această ofertă extraordinară!

Dumitra C.

Comandați lăsând detaliile dvs. mai jos

Asistență 24 de ore din 24

Livrare rapidă 24/48h

Plata în numerar către curier

ANUNȚ IMPORTANT

Din cauza cererii mari, suntem oficial în criză de acest produs, vă rugăm să comandați cât mai curând posibil!

OFERTĂ LIMITATĂ ÎN TIMP

DOAR ASTĂZI 199 LEI

Vă vom suna înapoi

💶 Încasare la livrare

Blocați oferta acum și vă vom suna înapoi


  COMPILA IL MODULO  ÎNTREBĂRI FRECVENTE

  Pur și simplu completați formularul cu numele, numărul de telefon și adresa dumneavoastră, iar serviciul nostru pentru clienți vă va suna pentru a clarifica orice îndoială și pentru a confirma detaliile de expediere.

  Da, pentru confortul și siguranța dumneavoastră, vă oferim plata la livrare, puteți plăti curierul direct când ajunge la dumneavoastră acasă!

  Pur și simplu completați formularul, iar un operator vă va suna înapoi pentru a vă oferi informații și detalii despre produs și ofertă.

  În mod absolut, site-urile noastre indică modul în care vor fi tratate datele personale, garantând că acestea vor fi trimise în deplină siguranță operatorilor noștri care se vor ocupa de expedierea produsului.

  ©  Copyright 2022. – IT15711145923 – All Rights Reserved

  This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.