🎁 ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΚΆΤΩ ΤΟΥ ΚΌΣΤΟΥΣ

🚛 ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ

Αξιολογημένο 4.95/5
5/5

Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ ΖΩΓΡΆΦΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΎ

Ζωγραφίστε σε οποιαδήποτε επιφάνεια στο μισό χρόνο και χωρίς κόπο

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 7 ΚΟΜΜΆΤΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΆ

🚚 Γρήγορη ναυτιλία 24/48h

💶 Πληρωμή κατά την παράδοση

ΠΡΟΏΘΗΣΗ ΣΉΜΕΡΑ ΚΆΤΩ ΑΠΌ ΤΟ ΚΌΣΤΟΣ

ΓΡΉΓΟΡΗ ΝΑΥΤΙΛΊΑ 24/48H

159 € 79

ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΠΡΟΪΌΝ

ΕΓΓΎΗΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΊΗΣΗΣ

24ΩΡΗ ΒΟΉΘΕΙΑ

ΠΛΗΡΩΜΉ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΆΔΟΣΗ

Προσοχή! Η προσφορά 79 € κάτω του κόστους με πληρωμή με αντικαταβολή περιορίζεται στα τελευταία τεμάχια σε απόθεμα.

Το Total paint είναι το πιστόλι βαφής που σας επιτρέπει να βάφετε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς πρόσθετα περάσματα και στο μισό χρόνο.

Εκτός του ότι είναι το best-seller στον κόσμο, διαθέτει επίσης τη νέα τεχνολογία X-Paint που διατηρεί τον πίδακα κανονικό και ομοιόμορφο, καλύπτοντας μια πολύ μεγάλη επιφάνεια σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σας επιτρέπει να βάψετε οροφές, τοιχοποιίες, ξύλο, μεταλλικά κιγκλιδώματα, αμαξώματα αυτοκινήτων και πολλά άλλα χωρίς κόστος παρέμβασης.

Πείτε αντίο στις μουτζούρες και τα σημάδια από το πινέλο, τώρα έχετε μόνο επαγγελματικά αποτελέσματα

περιορισμένα αποθέματα

💶 Πληρωμή κατά την παράδοση


  ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΤΕ ΤΗ ΦΌΡΜΑ


  ΜΟΝΑΔΙΚΌΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΆΛΗΠΤΟΣ

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΆ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΜΕ ΈΝΑ ΠΈΡΑΣΜΑ

  Σε αντίθεση με ένα κανονικό πινέλο ή ρολό, μπορεί να διατηρήσει μια ομαλή και ομοιόμορφη ροή, καλύπτοντας πολύ μεγαλύτερες επιφάνειες, ομοιόμορφα, και μειώνοντας στο μισό το χρόνο εργασίας.

  Χάρη στο ακροφύσιο με 3 διαφορετικούς εκτοξευτήρες, βάφει άψογα, φτάνοντας σε στέγες και βάφοντας τοίχους 20 τετραγωνικών μέτρων σε 5 λεπτά.

  ΚΑΤΆΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΕΠΙΦΆΝΕΙΑ

  Βάφει γρήγορα και τέλεια εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους, σίδερο, ξύλο, αμαξώματα και τις πιο δύσκολες και απομακρυσμένες επιφάνειες, διατηρώντας σταθερή και ομοιόμορφη διασπορά του χρώματος.

  Με μια χειρονομία ελέγχετε τη ροή εξόδου για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα χωρίς πιτσιλιές και σταγόνες.

  ρυθμιζόμενο τζετ

  Εύκολο στη χρήση, ακόμη και για αρχάριους. Απλά γεμίστε το δοχείο με το επιθυμητό χρώμα, ρυθμίστε τον ψεκαστήρα στην επιφάνεια που θέλετε να βάψετε, τραβήξτε τη σκανδάλη και ξεκινήστε να βάφετε.

  Επιπλέον, διαθέτει εναλλάξιμο δοχείο μπογιάς με αεροστεγές καπάκι για αποθήκευση μπογιάς για μήνες.

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  Οι πελάτες μας δεν μπορούν να κάνουν λάθος

  Αξιολογημένο 4.95/5⭐⭐⭐⭐⭐

  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐
  ⭐⭐

  Εύκολο στη χρήση ακόμη και για μη ειδικούς. Έβαψα ξανά το σπίτι μου αρκετά αντικείμενα που είχαν καταστραφεί σε χρόνο μηδέν και πραγματικά εξοικονόμησα πολλά χρήματα. Εξαιρετικό αποτέλεσμα σε κάθε επιφάνεια

  Eugeneos F.

  Εξαιρετικό για τη βαφή διαφόρων τύπων, ξύλου, μετάλλου και τοίχων σπιτιού.Σε 2 ώρες τελείωσα 10 σετ παντζούρια με αποτελέσματα που δεν μπορούσα να φανταστώ. Συνιστάται ανεπιφύλακτα

  Achillios C.

  Μετά από αρκετές λανθασμένες αγορές με φτωχά αποτελέσματα, πήγα στην τελευταία ελπίδα και βρήκα αυτό το προϊόν στο διαδίκτυο. Πρέπει να πω ότι είμαι τελικά ικανοποιημένος γιατί μπορώ να ζωγραφίζω καλά χωρίς να στάζει, καθώς δεν είμαι ειδικός, αλλά με αυτό το βαφείο είναι σαν να είμαι.

  Penelope F.

  Εισαγωγή δεδομένων

  Θα σας καλέσουμε πίσω για επιβεβαίωση

  Γρήγορη ναυτιλία 24/48h

  Πληρωμή κατά την παράδοση

  Αποκλείστε την προσφορά τώρα και θα σας καλέσουμε εμείς σήμερα

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ

  Λόγω της μεγάλης ζήτησης, εξαντλούμε τα διαθέσιμα κομμάτια αυτού του προϊόντος, σας συνιστούμε να παραγγείλετε το συντομότερο δυνατό!

  ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗΣ ΔΙΆΡΚΕΙΑΣ

  ΣΗΜΕΡΑ 59 ΕΥΡΩ

  Θα σας καλέσουμε εμείς

  💶 Μετρητά κατά την παράδοση

  ✔️Αξεσουάρ που περιλαμβάνονται στην τιμή


   ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΤΕ ΤΗ ΦΌΡΜΑ


   ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

   Απλά συμπληρώστε τη φόρμα με το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνσή σας και η εξυπηρέτηση πελατών μας θα σας καλέσει για να διευκρινίσει τυχόν αμφιβολίες και να επιβεβαιώσει τις λεπτομέρειες αποστολής.

   Ναι, για την ευκολία και την ασφάλειά σας προσφέρουμε πληρωμή κατά την παράδοση, μπορείτε να πληρώσετε τον κούριερ απευθείας όταν φτάσει στο σπίτι σας!

   Απλά συμπληρώστε τη φόρμα και ένας υπάλληλος θα σας καλέσει πίσω για να σας δώσει όλες τις πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το προϊόν και την προσφορά.

   Απολύτως, οι ιστότοποί μας αναφέρουν τον τρόπο χειρισμού των προσωπικών δεδομένων και εγγυώνται ότι θα αποσταλούν με απόλυτη ασφάλεια στους χειριστές μας, οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι για την αποστολή του προϊόντος.

   ©  Copyright 2022. – IT15711145923 -All Rights Reserved

   This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.