💵Plata la livrare

🚚 Liber tot drumul spre casă

Evaluat 4.95/5
5/5

Vopsire profesională prin pulverizare

Pictați pe orice suprafață în jumătate din timp și fără efort

Disponibilitate
Ultimele 7 piese în ofertă

🚚 Livrare rapidă 24/48h

💶 Plata la livrare

OFERTĂ

În timp ce stocurile durează
L 784
L 392,00
 • Pistol de vopsit
 • Recipient de vopsea
 • Duză cu pulverizare reglabilă
 • Viscometru
 • Curea de umăr
 • Kit de curățare
 • Manual de instrucțiuni
 • Garanție de 2 ani
PROMOȚIE

GARANȚIILE NOASTRE

PRODUS CERTIFICAT

GARANȚIE DE SATISFACȚIE

ASISTENȚĂ 24 DE ORE DIN 24

PLATA LA LIVRARE

Atenție! oferta la prețul de 392,00 LEI cu plata la livrare este limitată la ultimele bucăți din stoc

Total Paint este pistolul de vopsit care vă permite să vopsiți orice suprafață fără a face treceri suplimentare și în jumătate din timp.

Pe lângă faptul că este cel mai bine vândut pistol de vopsit din lume, acesta dispune și de noua tehnologie X-Paint, care menține modelul de pulverizare uniform și regulat, acoperind o suprafață foarte mare într-un timp scurt.

Vă permite să vopsiți tavane, pereți din zidărie, lemn, balustrade metalice, caroserii de mașini și multe altele fără a suporta costurile de intervenție

Spuneți adio petelor și urmelor de pensulă, acum obțineți doar rezultate profesionale

STOCURI LIMITATE

💶 Plata la livrare


  COMPLETAȚI FORMULARUL

  UNIC ȘI INIMITABIL

  REZULTATE PROFESIONALE CU O SINGURĂ TRECERE

  Spre deosebire de o pensulă sau o rolă normală, poate menține un flux neted și uniform, acoperind suprafețe mult mai mari, în mod uniform, și reducând la jumătate timpul de lucru.

  Datorită duzei sale cu 3 jeturi diferite, vopsește impecabil, ajungând la acoperișuri și vopsind pereți de 20 de metri pătrați în 5 minute

  POTRIVIT PE ORICE SUPRAFAȚĂ

  Vopsește rapid și perfect pereții interiori, pereții exteriori, fierul, lemnul, caroseriile auto și cele mai dificile și îndepărtate suprafețe, menținând o dispersie constantă și uniformă a vopselei.

  Prin simpla apăsare a unui buton, controlați fluxul de ieșire pentru un rezultat profesional, fără stropiri și picurare.

  DEBIT REGLABIL

  Ușor de utilizat, chiar și pentru începători. Tot ce trebuie să faceți este să umpleți rezervorul cu vopseaua dorită, să reglați jetul de pulverizare în funcție de suprafața care urmează să fie vopsită, să apăsați pe trăgaci și să începeți să pictați.

  În plus, dispune de un recipient de vopsea interschimbabil cu capac etanș pentru a stoca vopseaua timp de luni de zile.

  CARACTERISTICI

  Clienții noștri nu se pot înșela

  Evaluat 4.95/5⭐⭐⭐⭐⭐

  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐
  ⭐⭐

  Excelent pentru vopsirea diferitelor tipuri, lemn metal și pereții casei. în 2 ore am terminat 10 seturi de obloane cu rezultate pe care nu mi le puteam imagina. Foarte recomandat

  Adrian C.

  Ușor de utilizat chiar și pentru cei care nu sunt experți. Mi-am revopsit casa mai multe obiecte care erau ruinate în cel mai scurt timp și am economisit într-adevăr o mulțime de bani. Rezultat excelent pe orice suprafață

  Dorin S.

  După mai multe achiziții greșite cu rezultate slabe, am mers la ultima speranță și am găsit acest produs pe web. Trebuie să spun că în sfârșit sunt mulțumit pentru că pot să pictez bine fără picaturi, deoarece nu sunt un expert, dar cu acest pictor este ca și cum aș fi fost.

  Alexandra M.

  Introduceți datele

  Vă vom suna înapoi pentru confirmare

  Livrare rapidă 24/48h

  Plata la livrare

  ANUNȚ IMPORTANT

  Din cauza cererii mari, suntem oficial în criză de acest produs, vă rugăm să comandați cât mai curând posibil!

  OFERTĂ LIMITATĂ ÎN TIMP

  ULTIMA ZI 392 L

  Vă vom suna înapoi

  💶 Încasare la livrare

  ✔️Accessori inclus în preț

  Blocați oferta acum și vă vom suna noi astăzi.


   COMPLETAȚI FORMULARUL

   ÎNTREBĂRI FRECVENTE

   Pur și simplu completați formularul cu numele, numărul de telefon și adresa dumneavoastră, iar serviciul nostru pentru clienți vă va suna pentru a clarifica orice îndoială și pentru a confirma detaliile de expediere.

   Da, pentru confortul și siguranța dumneavoastră, vă oferim plata la livrare, puteți plăti curierul direct când ajunge la dumneavoastră acasă!

   Pur și simplu completați formularul, iar un operator vă va suna înapoi pentru a vă oferi informații și detalii despre produs și ofertă.

   În mod absolut, site-urile noastre indică modul în care vor fi tratate datele personale, garantând că acestea vor fi trimise în deplină siguranță operatorilor noștri care se vor ocupa de expedierea produsului.

   ©  Copyright 2022. – IT15711145923 – All Rights Reserved

   This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.